Navigatie

02-05-19

Vorige Artikel 2 van 2 Volgende

Mijn weg naar verlossing

Hoi lieve jij,


Sinds 2016 heb ik mijn eigen bedrijfje in het maken van weefsels. Ik studeerde nog, maar vond het zo leuk om te gaan ondernemen dat ik dit gewoon er bij heb gedaan. Wat ik studeerde was styling. Dit vond en vind ik nog steeds hartstikke leuk. Maar ondertussen zat ik in mijn spirituele ontwaking.

Spirituele ontwaking? Ja. Ik werd door mijn lichaam op het matje geroepen. Dit in de vorm van een eczeem uitbarsting. Na zo veel testen te hebben gedaan bij het ziekenhuis kwam er geen allergie uit. Er werd gezegd dat eczeem bij mij hoort en het nooit zal weggaan. Het zou chronisch zijn en moest dus ook maar uitkijken met parfum. Want daar is mijn huid gevoelig voor. Ze gaven mij zalven en die moest ik mijn hele leven maar gaan smeren, dit om het eczeem te onderdrukken en mijn huid vet te houden. 
''Dit kan toch niet?'' ,dacht ik. Ik had niet het gevoel dat dit zomaar iets was en dat ik dit maar mijn hele leven moest gaan onderdrukken.

Er moet iets in mij zitten wat mijn lichaam niet kan verdragen, en zich uit in eczeem. Zo. Veel. Vragen.

Vanaf oktober 2016 tot aan nu zijn er zo veel dingen, mensen op mijn pad gekomen waardoor ik iedere keer weer een stapje dichter bij mijn reden van eczeem kwam. Ik neem jou hier heel graag in mee. Wie weet haal jij hier iets voor jezelf uit. Ik wil dit heel graag delen, om jou open te laten staan voor genezing op misschien wel een heel andere manier dan dat jij gewend bent. Misschien haal ik je uit je comfort zone, maar heb jij er alles voor over om achter de daadwerkelijke reden van jouw kwalen te komen?

Als je hier enthousiast en nieuwsgierig van wordt. Volg mij dan op mijn social media.
Mijn Instagram: @howisithanging.nl
Mijn Facebook: How is it hanging?

 

Liefs en tot snel, dan vertel ik je meer!

Emmelie

© 2016 - 2019 How Is It Hanging? | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel